Workshops

 

Christine Castendijk

‘Verlichtingskracht’

Met heel veel plezier begeleid ik jou, als je het op een of andere manier nodig hebt, om nieuw licht op je leven te werpen. Ik probeer je te helpen bij het vinden van je eigen lichtpunt, je bron van onuitputtelijke creativiteit; je eigen verbeeldingskracht! Die zit bij ons allemaal in de kern maar we zijn soms verleerd deze aan te spreken of erop te blijven vertrouwen.

Ook voor mij is het een uitdaging elke keer die verbinding te maken. Ik heb geleerd dat je je hierin kunt trainen en door te oefenen hier steeds natuurlijker bij kunt komen. Graag help ik je bij deze training en oefeningen in creativiteit. Ook wil ik je graag inspireren om te vertrouwen dat als je met heel veel liefde je creativiteit aanzet er zo onverwacht mooie dingen gebeuren.

Christine Castendijk

Ik werk behalve met volwassenen en jong volwassenen ook veel en graag met kinderen. Mijn doel is om d.m.v. vrije expressie een eeuwige bron aan ideeën, inzichten, creativiteit, veerkracht en intelligentie op te wekken waar je je hele verdere leven uit kan putten.

Door de keuze voor ons huidige onderwijssysteem en onze prestatiemaatschappij met de daarbij behorende eisen die daardoor aan ons gesteld worden, worden de kanalen naar deze bron vaak al op jonge leeftijd afgesloten. Hoe ouder we worden, hoe harder we moeten werken hierbij terug te komen. Bij kinderen is de bron nog zo voelbaar aanwezig dat deze veel sneller weer kan stromen. Mijn manier van werken is altijd gericht op vrije expressie, zelden met opdrachten, altijd vanuit de gedachte dat je mag spelen, experimenteren, filosoferen en verwonderen.